Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Alpina

Alpina fietsen

Alpina is specialist op het gebied van kinderfietsen. Fietsenpark heeft een mooie selectie samengesteld met diverse fietsen van dit hoogwaardige merk. Ben je op zoek naar een nieuwe fiets voor je kind, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Bekijk het brede aanbod en bestel vandaag nog!

Alpina fietsen voor ieder kind

Het aanbod kinderfietsen van Alpina is zeer uitgebreid. Omdat ze hét merk zijn voor fietsen voor kinderen van 2 tot 12 jaar, weet Alpina precies wat de wensen van de jongens en meiden zijn. Wil je een stoere crossfiets? Een hippe transportfiets? Je hebt volop keus! Veel modellen zijn ook nog eens leverbaar in meerdere kleuren. Welke je ook kiest, met jouw nieuwe fiets maak je helemaal de blits. Hoe hard kan jij crossen of wat neem jij allemaal mee in het kratje?

Ook voor de wat oudere kinderen biedt Alpina een mooie selectie fietsen. Voor zowel jongens als meiden zijn er hippe stadsfietsen en transportfietsen verkrijgbaar. Uiteraard zijn alle modellen voorzien van belangrijke veiligheidsmaatregelen zoals LED verlichting, reflectoren en een stevig frame. De fietsen zijn verkrijgbaar in diverse framematen van 12 tot 26 inch.

Lees meer