Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Puch

Puch Fietsen

Het innovatieve merk Puch bestaat al sinds 1889 en is sindsdien steeds indruk blijven maken met altijd weer nieuwe collecties die tot de verbeelding spreken. Het merk Puch is opgericht door Johann Puch en de oorsprong ligt in Oostenrijk. De Slogan die Puch hanteert is 'Puch Moves' wat natuurlijk staat voor Puch Beweegt. Hiermee laten ze zien dat ze altijd in beweging zijn zowel letterlijk als figuurlijk. Ze blijven innoveren en komen altijd weer met prachtige nieuwe collecties. 

Puch E-Underground, Techno en andere bekende toppers

Het fietsenmerk Puch heeft vele verschillende collecties, van de E-Underground voor zowel mannen als vrouwen die behoort tot de elektrische fietsen, tot de Techno uitvoering welke uiteraard ook voor mannen en vrouwen ontworpen is. 

Voor ieder gebruik heeft Fietsenpark een fiets op maat. Dus of u nu op zoek bent naar een Puch Speedcore of toch een gewone Herenfiets, Fietsenpark.nl heeft voor ieder wat wils. Bestel nu ook u eigen gewenste fiets zeer voordelig online, of kom eens gezellig langs in een van onze winkels in Rotterdam.

Lees meer