Sinds 2009 is Fietsenpark.nl gevestigd in Rotterdam. Twee moderne en ruime winkels met overzichtelijke showrooms waar we alles goed kunnen laten zien. We geven je graag persoonlijk advies en natuurlijk is er altijd de mogelijkheid de fietsen uit te proberen. Uiteindelijk is het gevoel dat je op de fiets krijgt minstens net zo belangrijk als het uiterlijk! Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kom snel een keer langs, de koffie staat klaar.

Fiets accessoires

Fiets accessoires

Voor een groot aanbod aan diverse fiets accessoires bent u hier op de goede plek. Maak uw fiets compleet met een hippe krat of mand aan het stuur, een kinderzitje om uw kleine mee te nemen of een handige fietstas voor die extra boodschappen.

Kratten en manden

Een krat of mand aan het stuur is een ideale oplossing om extra bagage mee te nemen op de fiets.

Fietstassen

Wanneer u geen mogelijkheid heeft tot het monteren van een krat of mand op het stuur, dan is een fietstas een goed alternatief. Ook zadeltassen, rugtassen en shoppers verkrijgbaar!

Kinderzitjes

Neem uw kind veilig mee op de fiets in een kinderzitje. Wanneer ze zelf willen fietsen kunt u altijd even kijken bij ons aanbod kinderfietsen.

Sloten

Zet uw fiets veilig weg met een goed slot. Cijfersloten, kabelsloten en kettingsloten, alles bij ons verkrijgbaar.

Helmen

Laat uw kind veilig over straat gaan met een helm. Als ze dan onverhoopt een keertje vallen, beschermt de helm tegen ernstig hoofdletsel.

Hoverboard

Naast al deze accessoires verkopen we ook het hoverboard. Deze hippe uitvinding is een kruising tussen een een fiets en een skateboard, maar toch heel uniek.