Jongensfiets 20 inch

Popal  Jongensfiets Mike 20 inch Groen
Laagste Prijs Garantie
Popal  Mike 20 inch Jongensfiets Oranje
Laagste Prijs Garantie
Popal  Mike 20 inch Jongensfiets Blauw
Laagste Prijs Garantie
Zonix  MTB 20 inch Rood
Uitverkoop!

Zonix MTB 20 inch Rood

€249,00 €185,00
Popal  Jongensfiets Funjet 20 inch Rood-wit
Laagste Prijs Garantie

Jongensfiets 20 inch

U zoekt een 20 inch jongensfiets voor uw zoon? Wij hebben een compleet en zeer divers aanbod in deze maat. Van rood tot zwart, ze zijn er in allerlei stoere kleuren of met een coole print over de kettingkast of zelfs helemaal over de wielen. We hebben ook BMX fietsen en andere stoere modellen, zoals een Fat Bike. De perfecte fiets om na schooltijd lekker mee te crossen.

20 inch modellen en andere hippe fietsen

Helemaal van deze tijd zijn transportfietsen of een hippe cruiser. Deze hebben wij ook in een 20 inch uitvoering. Is uw zoontje al op weg om een populaire tiener te worden? Dan is zo’n type fiets echt iets voor hem. Uit te breiden met een bijpassend krat voorop, dankzij de moderne voordrager die een transportfiets typeert. De transportfietsen zijn uitgevoerd met terugtraprem, reflectoren en verlichting, zodat ze goed zichtbaar zijn op de weg.

Beste prijs kwaliteit & Snelle Levering!

De leukste 20 inch jongensfietsen zijn bij ons uit voorraad leverbaar en worden snel bij u thuis bezorgd. Bespaar u de moeite van transport en bestel direct in onze shop. Let bij het aanschaffen goed op de juiste maat. 20 inch jongensfietsen zijn geschikt voor jongens van 7 á 8 jaar oud. Voor een grotere of kleinere lengte hebben we ook een passend model beschikbaar.