Terug

Betaalmethoden

IDeal betaling via uw eigen bank

Met iDEAL kunt u veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct doorstuurt naar uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL is geen registratie nodig en hoeft u ook geen account aan te maken. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Hoe werkt het betalen met iDEAL? Plaats uw bestelling en kies bij betaalwijze onder iDEAL de bank waar u bent aangesloten Alle gegevens voor de aankoop zijn al ingevuld Keur de betaling goed op de voor u bekende manier Hierna ontvangt u een betaalbevestiging van uw bank U keert terug naar de Fietsenpark.nl, de bestelling is geplaatst en betaling geslaagd!

Rembours Onder rembours:

U kunt de ontvangen goeden contant betalen aan de postbode bij het afleveren. Kiest u voor deze manier, dan zijn de rembourskosten 20 euro. Zorg er altijd voor dat u geld klaar heeft liggen als het pakket bij u bezord wordt.

Afterpay Veilig achteraf betalen

Met Afterpay - veilig achteraf betalen kunt u eerst uw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. AfterPay voert voor Fietsenpark.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 2500 als u betaalt via AfterPay. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met AfterPay voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Wanneer u gebruik maakt van deze betaalmethode dient u akkoord te gaan met de betalingsvoorwaarden van Afterpay. Wij rekenen €10,- behandelingskosten voor Afterpay.

PayPal

PayPal Bij het gebruik van PayPal worden betaalkosten in rekening gebracht, dit bedraagt 2% van het totaalbedrag. Visa Mastercard Visa Mastercard Betaal veilig en snel middels Visa Mastercard. Bij het gebruik hiervan wordt 1 euro betaalkosten in rekening gebracht.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Fietsenpark 8.6 / 10 - 249 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »