Transportfietsen

Goedkope transportfiets

Een goedkope transportfiets vindt u bij Fietsenpark.nl | De grootste fietsenwinkel in betaalbare fietsen. Of u nu op zoek bent naar een herenfiets, damesfiets of kinderfiets, Fietsenpark heeft een ruim assortiment. Bekijk ons prachtige aanbod online of kom langs in een van onze twee winkels in Rotterdam. Wij helpen u graag met het aanschaffen van een betaalbare transportfiets.

Heren

Fietsenpark.nl beschikt over een ruime keuze in heren transportfietsen. Een heren transportfiets hebben we in verschillende soorten en maten. Sorteer in frame- en wielmaat, framemateriaal, kleur, versnellingen en merken en vind uw perfecte herenfiets. Wij hebben alles op voorraad en kunnen u dan ook snel van uw gewenste fiets voorzien.

goedkope transportfietsDames

Hiernaast beschikt Fietsenpark.nl over een ruime keuze in dames transportfietsen. Een dames transportfiets hebben we in verschillende soorten en maten. Sorteer in frame- en wielmaat, framemateriaal, kleur, versnellingen en merken en vind uw perfecte damesfiets. Zo hebben wij voor iedere dame een betrouwbare en betaalbare fiets.

Kinder transportfiets

Ook voor de jongsten onder ons heeft Fietsenpark.nl een ruime keuze aan transportfietsen. Een kinder transportfiets hebben we in verschillende soorten en maten. Sorteer in frame- en wielmaat, framemateriaal, kleur, versnellingen en merken en vind de perfecte fiets voor uw kind. Zowel voor jongens als meisjes.